Rak

Ovaj vodeni znak može biti misteriozan onoliko koliko ne možete ni da zamislite. Oni imaju tendenciju da svoje karte drže blizu srca i retko dele svoja prava osećanja sa onima oko sebe. Pošto vole ljude, ne žele da uvrede svoje prijatelje i ćute čak i ako su njihova osećanja povređena.

Foto: Profimedia

 

Ovan

Iako mogu izgledati otvoreno i impulsivno, Ovan oko sebe ima određenu misteriju. NJihova energija i "kratki živci" su zarazni i time su uvek u centru pažnje. Ovo je takođe jedan od onih znakova koji imaju tajne poslove i vole da čuvaju tajne. Međutim, zbog svoje tajnovite prirode često pate od anksioznosti.

Foto: Profimedia

 

Jarac

Jarčevi su nedokučivi koliko god oni to žele. Deluju izuzetno ljubazno i društveno. Međutim, svoje životne ciljeve dele samo sa svojim voljenima. Skloni su anksioznosti jer retko dele svoje misli sa prijateljima, pa stoga imaju tendenciju da "stopiraju" svoje emocije i stres.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Kažu da srce Škorpije postaje misterija čak i za njihove srodne duše. Ovaj znak je enigma u pravom smislu jer Škorpije nikada ne dozvoljavaju drugima da se mešaju u njihove poslove i osećanja. Teško ih je čitati i mogu biti proračunati i oštroumni, ali nikada ne dozvolite onima koji su im bliski da pokvare njihov pravi plan.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".