Бик

Бик је један од хороскопских знакова који своју мајку ставља изнад свих осталих у свом животу. Чак и ако има много других сјајних људи око себе, бик може у потпуности да верује и да се препусти само својој мајци. Бик једноставно зна да увек може да рачуна на своју маму и да је она увек уз њега, без обзира на све.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Ракови су осетљиве душе које негују однос са својом мајком са било којег места на свету. Без обзира на то где су и шта раде, свакодневни позив мами једноставно је неизбежан. Напори да задрже овакву везу у одраслој доби разлог су зашто ракови имају тако присан однос са својим мајкама као ниједан други хороскопски знак. Овакав однос пун љубави и бриге Ракови, такође живе и са својим партнерима. Кад се забављаш с таквим дечком, мораш да будеш свесна да његова мајка зна све о вашем љубавном животу. Опрез!

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Овај амбициозни хороскопски знак има породичан карактер и треба му много поверења и љубави. То је још један разлог зашто Јарчеви раде све како би усрећили своју мајку и вратили јој оно што је жртвовала за њих. Дакле, ако излазите са Јарцем, будите спремни да прво уверите његову мајку да сте добри за њено дете. Овај земљани знак верује мајчином мишљењу више него ико други.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".