Током помрачења 16. маја, Месец ће примати само сунчеву светлост која пролази кроз Земљину атмосферу и мењаће боју, од сиве преко ружичасте до наранџасте и црвене. Земљина сенка прекрива Месец који често има црвену боју па отуда долази и назив “Крвави Месец”.

Често се дешава да је пун Месец носи значајан набој енергије, па ће манисфетаовати своје дејство на менталном, физичком и духовном ниову. Сваки пун Месец је окидач за фрустрације, бес и неконтролисане реакције, а поједини људи се увек жале на несаницу.

Фото: Профимедиа

 

 

Помрачени Месец у Шкоприји наговештава крај једног циклуса и почетак новог. Дакле, промене које долазе, колико год да буду тешке, означавају рађање новог почетка, јер је Шкоприја знак који се увек издиже из сваке ситуације као феникс из пепела.

Иако људи често мисли да се пун Месец осећа само тај дан када је у пуном сјају, истина је да ћемо дејство повог помраченог Месеца осећати и неколико дана пре, али и касније, како би завршио свој циклус промена.

Пун Месец у Шкорпији је битан за љубавне односе, јер ће донети појачану страст, љубоморе и могући крах појединих односа.

Помрачени крвави Месец посебнно ће утицати на четири знака Зодијака, а у наставку откријте и на која...

ШКОПРИЈА 

Ви ћете највише осетити утицај пуног Месеца, па можете осећати стрес, нервозу и немогућност да се концентришете. Ово је окидач за доношење одлука које ће вам променити живот у наредном периоду.

ЛАВ

Пун Месец у вашем четвртом пољу доноси вам породичне бриге и компликације око стана. Ово је нов начин живљења и могуће пресељење.

БИК

Ово је проблематичан период за партнерске односе. Уколико сте у браку, у вашем односу мораће нешто да се мења.

ВОДОЛИЈА

Крвави Месец доноси вам компликације на послу и пресек тако да ствари више нећете радити на начин накоји сте навикли. Могућа је промена радног месец али и велике промене на истом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".