Ваге су у непрестаном страху. Увек размишљају о последицама и предвиђају будућност која је у њиховим мислима најчешће црна и неизвесна.

Оптерећена контролом, Вага је прилично тужна, па чак и депресивна јер не може да контролише сваку ствар која постоји.

Њихова неодлучна природа такође утиче на њихове емоције, што може довести до тога да буду збуњени о томе како се заиста осећају.

Фото: Профимедиа

 

Емоционална равнотежа је веома важна за Вагу. Када туга наруши ту равнотежу, Ваге падају. Њихова туга је безнађе и склони су томе да јој се предају. Вага је самостални еквилајзер емоција. Ако верују у своју способност да изједначе своју тугу и посегну за помоћи, могу се вратити на прави пут за трен.

У друштву су углавном омиљени због своје доброћудности и интелигенције па се лепо слажу са супротним полом.

Фото: Профимедиа

 

Вага је један од најуравнотеженијих знакова, али када су депресивни, имају тенденцију да се осећају нестабилно и нерасположено, са смањеном жељом за дружењем.

Често се могу осећати безнадежно, али упркос томе дају све од себе да остану срећни и прибрани, само да би људи који их окружују били срећни.

Можда звучи чудно, али Вага би радије ставила туђа осећања на прво место испред својих. Међутим, због својих негативних ставова они су сами себи највећи непријатељи на путу до среће.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".