Такмичарка "Звезда Гранда" после операције желуца смршала је 92 килограма, али и даље није у потпуности задовољна својим изгледом. Крстиња је већ заказала две нове интервенције на јесен.


- Сада има 68 килограма и пршти од самопоуздања. Лепо се осећа у својој кожи, али има још неких ствари које би променила. Рецимо, груди и уста. Свиђају јој се веће усне, тако да је решила своје да повећа. И у груди ће да стави силиконе, неће их повећати, само ће их учврстити - открива добро обавештени извор и додаје да се певачица неће смирити све док не буде изгледала тип-топ:

Фото: Инстаграм принтскрин/krstinja_official

 

- Свесна је да сада многи мушкарци уздишу за њом и ужива у томе. Разговарала је са естетским хирургом и он јој је дао неке сугестије, шта би још на њој могло код ње да се уради. Сада се полако спрема за одлазак "под нож" и једва чека да извуче максимум од свог изгледа.

Један од разлога што се Крстиња развела наводно јесте и тај што њен супруг Богдан није подржавао њену трансформацију од дебељуце до топ рибе.

- Стално су се свађали око тога. Није је подржао када је отишла на операцију желуца, сматрао је да треба да смрша природним путем. Када је њихов однос постао неподношљив, одлучили су да се разведу - прича извор.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/krstinja_official

 

Крстиња је потврдила да ће ставити силиконе у груди и уста.

- Тачно је да идем на нове операције. Планирам да ставим силиконе у груди. Вероватно их нећу увећавати, важно ми је да буду чврсте и да ми лепо стоје хаљине. Причала сам са доктором, па ћемо видети шта је најбоље за мене. Договорили смо се да ме оперише тек на јесен, јер се још опорављам од затезања коже и операције желуца - каже певачица.

Крстиња Тодоровић каже да је пресрећна што сада носи величину М.

- Носила сам 5 XЛ, а сада М! Морала сам цео орман да обновим, али то су слатке муке. Раније нисам волела да идем у куповину гардеробе јер ми је тешко било да нађем нешто што ми одговара, а и за гојазне људе је гардероба дупло скупља - прича певачица.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".