Крстиња се сада похвалила на свом Инстаграм профилу још једном променом. Она је постала плавуша, па је тако променила свој имиџ.

Фото: Инстаграм принтскрин/krstinja_official

 

- Нисам имала избора. Све сам покушавала. И природним путем, тренинзима, трчањем. Имала сам осећај да ако не поједем нешто, да ће цео свет да стане. Враћала сам се на старо. Ресекција желуца је била једино и трајно решење, што је било битно. Певајући сам пошла на операциони сто. Певала сам песму коју је Марија Шерифовић, а то је песма Здравка Чолића "Ти можеш све". Тачно је две године и три месеца како сма се борила. Било је стресних и јаких момената. Није то само откинути желудац. Месец дана сам била на посебном режиму. Плашила сам се да једем. Дође некада и да немаш меру. - рекла је једном приликом Крстиња.

Певачица је открила и како је почео проблем са храном. Истакла је и да јој је супруг Богдан био велика подршка у свему. Крстиња се, такође, јавно захвалила Саши Поповићу што јој је финансијски помогао да се операција реализује.

- Моја породица сви су ми били помоћ и мој доктор Мирослав Илић. Као мала била сам склона гојењу, отац ми је по професији кувар. Када ми је мама умрла све то се отргло контроли. Највећу утеху сам тражила у храни. Јако сам била везана за мајку. И када дође осми март сва деца припремају поклоне за мајку, а оцу је било жао да каже "дај, немој да једеш". Нисма имала проблема у школи са децом, Имала сасм добре професоре и хвала им на томе. Богдан, мој супруг, је у Подгорици. Он је моја највећа подршка. Ти јеси био уз мене, али то нико није видео. Често ме људи питању где је он. Питају ме људи - јеси ли ти стварно удата - рекла је Крстиња Тодоровић.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".