Крстиња се пре две године подвргла операцији смањења желуца јер је имала чак 160 килограма.

- Од дебељуце сам постала топ риба! Зато имам пуно удварача који хвале мој изглед - започиње причу Крстиња.

Певачица је 13. јануара 2020. године урадила операцију смањења желуца у родној Подгорици.

- Морала сам на операцију, јер другачије нисам могла да се решим сувишних килограма. Мајка ми је преминула када сам имала девет година, па сам утеху проналазила у храни. Када је моја породица видела да се боље осећам док једем, сами су ми доносили да једем. Али када су схватили да претерујем у томе, већ је било прекасно. Највише сам се угојила од грицкалица, пошто слаткише не волим - прича Крстиња, која се због физичког изгледа нашла на стубу срама.

Фото: Инстаграм принтскрин/krstinja_official, Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

- На улици у Подгорици су ми добацивали: "Крмачо", "Прасице"... Узвраћала сам им осмехом, али када бих дошла кући, плакала бих. Постала сам психички лабилна, јер сам на интернету о себи читала све и свашта. Писали су ми: "На шта личиш, наказо“, "Је л' те није срамота да тако изгледаш“... Болело ме је то што више коментаришу мој изглед него певање. Али то ме је и навело да нешто предузмем - испричала је певачица.

Отишла је да јој смањи желудац и килограми су почели да се топе.

- Првих месец дана сам скидала кило дневно. Петнаест дана сам смела да уносим само течност, а других 15 јела сам каше. Нисам могла више од два-три залогаја да поједем, а осећала сам се као да сам појела три сендвича. То ми је баш било језиво - рекла је за поменути медиј.

Операцију желуца платила је 5.500 евра, а интервенцију уклањања вишка коже финансирао је Саша Поповић.

Фото: Петар Милошевић/Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

 

- Захвална сам му што је платио трошкове, јер ја то себи не бих могла да приуштим.

 Сада када потпуно другачије изгледа, Крстиња обожава да се улепшава и иде у шопинг.

- Раније нисам волела да идем у куповину гардеробе. Тешко ми је било да нађем нешто што ми одговара, а и за гојазне људе је гардероба дупло скупља. Носила сам 5XЛ, а сада М или Л. Морала сам цео орман да обновим, али то су слатке муке - рекла је певачица која је открила и да је својевремено пила и цео пакет лименки газираног пића дневно.

- Стриктно су ми забрањена газирана пића. Али некад је јаче од мене, па попијем. Раније сам дневно пила пакет лименки газираног пића, а сада понекад попијем чашу - искрена је Крстиња.

Крстиња каже да су јој лекари препоручили да неко време не остаје у другом стању.

- Морам да причекам бар годину и по дана, јер није препоручљиво да затрудним после ове две операције. Али нигде не журим, млада сам, градим каријеру, па и не размишљам о деци - прича певачица, којој је супруг највећа подршка.

- Он у почетку није био за то да се оперишем, јер се плашио да нешто не крене по злу. Помало је љубоморан, али то не показује. Није му свеједно што сам згоднија - закључила је Крстиња.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".