Крстиња је навела који је разлог њиховог растанка, а како сама каже за Курир, није њено мршављење и бољи изглед.

- Истина је, развели смо се на цивилизован и леп начин, без грубих и тешких речи, сви ће сад да помисле да ће после ових операција и захвата, због којих изгледам боље, да сам га оставила због нових удварача којих је све више, али то није истина. У браку је и раније било проблема, само је сада дошло до врхунца и одлучили смо да се разиђемо - рекла је Крстиња.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/krstinja_official

 

 

Подсетимо, певачица се пре нешто више од месец дана подвргла естетској операцији скидања вишка коже коју јој је обећао Саша Поповић још током такмичења.

Овај захват прошао је у најбољем реду, али за коначне резултате је потребно да прође одређени временски период како би све легло на своје место.

- Ја сам пре две године оперисала желудац и то ми је помогло да смршам невероватних 88 килограма. Након тога, имала сам проблем са вишком коже и пре неких месец дана сам се подвргла и том захвату. Јако се лепо оправљам, то све иде својим током, мало треба времена да све то дође у нормалу, али ја сам презадовољна и велико хвала Саши Поповићу - рекла је певачица недавно у једној емисији.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".