1. Јарац

Јарчеви важе за стрпљиве особе, одговорне, рационалне, дружељубиве и особе које воле да помажу другима. Никада не осуђују друге, не мешају се у туђа посла и увек су ту да им помогну.

Важе за њабоље саветнике Зодијака, и на њих можете рачунати у пола дана или ноћи.

Фото: Профимедиа

 

2. Бик

Овај знак је веома одговоран, не воли да даје људима око себе лажну наду када нешто не може да уради, већ је код њега све црно или бело. Приземни су, а оно по чему се издвајају јесте да их не интересује када други о њима шире лажне информације, већ се фокусирају искључиво на себе и свој рад.

Уколико вам затреба помоћ на послу, подршка или савет, на њих увек можете да рачунате.

Фото: Профимедиа

 

3. Рак

Знак Зодијака који је препознатљив по томе што је веома емотиван, али то не значи да Ракови нису стабилни и приземни. Веома добро координирају својим емоцијама и лако се прилагођавају ситуацији. Ракови не умеју да глуме и не воле да се налазе у друштву својих неистомишљеника. Воле да помажу другима и веома су одговорни, посебно када је посао у питању.

Можда ће вам некада сметати, али овај знак ће увек рећи своје најискреније мишљење и сагледати ваш проблем из најрационалнијег угла. Уколико се нађете у незгодној ситуацији и затреба вам новац, они ће вам радо притећи у помоћ.

Фото: Деспозитофотос

 

4. Девица

Особе рођене у овом земљаном знаку веома су стабилне, пуна разумевања, а оно по чему се издвајају од других јесте скромност. Не воле да се размећу и хвале, покушавају да се прилагоде ситуацији колико год могу.

Веома су једноставне за сарадњу, а будући да су велики перфекционисти људи можда неће разумети њихову намеру, па могу бити несхваћене.

Девице су савршене за подршку, савет, заштиту... За све што вам затреба њима се обратите, јер ће Девице увек наћи оптимално најбоље решење и помоћи вам да разрешите ситуацију у којој сте се нашли.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".