1. Jarac

Jarčevi važe za strpljive osobe, odgovorne, racionalne, druželjubive i osobe koje vole da pomažu drugima. Nikada ne osuđuju druge, ne mešaju se u tuđa posla i uvek su tu da im pomognu.

Važe za njabolje savetnike Zodijaka, i na njih možete računati u pola dana ili noći.

Foto: Profimedia

 

2. Bik

Ovaj znak je veoma odgovoran, ne voli da daje ljudima oko sebe lažnu nadu kada nešto ne može da uradi, već je kod njega sve crno ili belo. Prizemni su, a ono po čemu se izdvajaju jeste da ih ne interesuje kada drugi o njima šire lažne informacije, već se fokusiraju isključivo na sebe i svoj rad.

Ukoliko vam zatreba pomoć na poslu, podrška ili savet, na njih uvek možete da računate.

Foto: Profimedia

 

3. Rak

Znak Zodijaka koji je prepoznatljiv po tome što je veoma emotivan, ali to ne znači da Rakovi nisu stabilni i prizemni. Veoma dobro koordiniraju svojim emocijama i lako se prilagođavaju situaciji. Rakovi ne umeju da glume i ne vole da se nalaze u društvu svojih neistomišljenika. Vole da pomažu drugima i veoma su odgovorni, posebno kada je posao u pitanju.

Možda će vam nekada smetati, ali ovaj znak će uvek reći svoje najiskrenije mišljenje i sagledati vaš problem iz najracionalnijeg ugla. Ukoliko se nađete u nezgodnoj situaciji i zatreba vam novac, oni će vam rado priteći u pomoć.

Foto: Despozitofotos

 

4. Devica

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku veoma su stabilne, puna razumevanja, a ono po čemu se izdvajaju od drugih jeste skromnost. Ne vole da se razmeću i hvale, pokušavaju da se prilagode situaciji koliko god mogu.

Veoma su jednostavne za saradnju, a budući da su veliki perfekcionisti ljudi možda neće razumeti njihovu nameru, pa mogu biti neshvaćene.

Device su savršene za podršku, savet, zaštitu... Za sve što vam zatreba njima se obratite, jer će Device uvek naći optimalno najbolje rešenje i pomoći vam da razrešite situaciju u kojoj ste se našli.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".