Ован


Неочекивани успех стиже Овновима, и то тада када се најмање надају! За бољи посао ће чути случајно, током лета, и одмах ће их привући ова прилика. Не брините јер вам је практично овај посао већ у шаци - све ће се одвијати врло брзо и други кандидати поред вас неће имати шансе.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац


Кључно за Стрелчеве биће да постану одговорнији. Видеће већ на пролеће оглас "из снова", али ће морати да избрусе свој осећај одговорности и да заблистају на разговору. Стрелчеви, једном се оканите своје креативности и представите се као озбиљна особа фокусирана на успех, и бољи посао је ваш.

Фото: Депозитфото

 

Девица


Већ крајем зиме Девицама стиже одличан нови посао. Важно је само да мало "укључе радар", могуће је да ће за ту прилику чути сасвим случајно од некога кога познају. Звезде кажу да није искључено да посао буде у страној компанији, са одличном платом.

Фото: Профимедиа

 

Рибе


Ви сте једини знак који можда неће променити фирму у којој ради, већ ће добити значајно унапређење. Већа плата, више одговорности, али и више могућности да будете креативни - све вас то чека на јесен ако током прве половине 2022. будете упорнији него икада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".