Да ли је браку/вези дошао крај?

Фото: Депозитфото

 

 

Бик

Вама је ова као и прошла година доста тешка, са трзавицама што вама ствара немир. Ваш устаљени начин живота за вас је неприкосновени мир који храни вашу душу. Нисте исхитрено реаговали у 2021, али сада подвлачите црту и немате више снаге да некоме изнова и изнова дајете другу шансу. Цела прошла година је била тест и сада је одлука коначна. Стављате тачку и настављате даље сами, сигурни да вам живот спрема савршена изненађења.

Лав

Преокупираност послом, промене у каријери, стрес, одсуство од дома све је то утицало да се ваш однос са вољеном особом доведе под знак питања. Нисте тражили превише, мало мира и разумевање. То ваш партнер није могао да вам пружи и то је додатно уздрмало вашу везу/брак. Вама је каријера јако битна и финасијска сигурност. Очекујете да партнер то разуме. Није вам пружио мир и разумевање и ви доносите одлуку да наставите сами.

Вага

Ви сте неко коме је партнер све! Ви не можете да фукционишете сами. Све ћете урадити да ваша веза опстане. Међутим, када схватите да се само ви залажете, дајете, правите компромисе тада се пали црвена лампица код вас. Тако ће бити сада. Увидели сте ствари, свесни сте да партнер очекује све на готово, да не види вашу “жртву”. Вама је то показеатељ да је време да наставите даље сами, али уз дипломатски разговор који води ка раскиду.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".