- Пре Шијана имала сам момка који је убијен, Мита се звао. Држао је казина по Немачкој, баш је био богат и моћан. Али ја нисам знала и ту другу страну, да се бавио другим пословима - рекла је она једном приликом у емисији "Гламур".

Фото: Фејсбук принтскрин/ Легенде деведесетих

 

 

- Никако ми се није дало у животу да будем испуњена и да то траје. Упознала сам га на мору у Игалу, на плажи, и била сам много заљубљена у њега. Били смо годину дана заједно, али тужна је то прича, не волим тога ни да се сећам - испричала је она даље.

Певачица је открила и како је тај тренутак изгледао.

- Дошли смо за Нову годину из Немачке, јер је он тамо држао казина, па сам хтела да га упознам с родитељима и са ћерком Јеленом. После тога смо отишли у Београд, у један хотел, где је било доста наших пријатеља, и ту смо славили Нову годину - испричала је Божиновска у поменутој емисији.

Фото: Архива Новости

 

 

- Кад смо излазили, држали смо се за руке и један човек је директно, са пет метара раздаљине, пуцао у њега. Убили су га поред мене. Пре него што је пао, успео је мене да одгурне, да не настрадам. Тешко сам то преживела. Ја сам сваки дан плакала, толико сам била потонула. Да није било моје Злате (Петровић), која је увек била ту за мене, не знам шта би било. Она ме тешила - закључила је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".