Сергеј Трифуновић, гостујући у емисији “Recite Al Jazeeri”, разговарао је о својој првој књизи “Стовариште” , у којој се дотакао, између осталог свог депресивног стања као и блиских сусрета са смрћу.


Наиме, Сергеј је 2019. године доживео саобраћајну несрећу између Младеновца и Тополе у којој је слетео са пута, изгубивши контролу над возилом. Тада је глумац прошао без озбиљнијих повреда, а повређена је девојка, његов сувозач, која је била збринута у Дому здравља Младеновац.

- Трифуновић је изгубио контролу над возилом и слетео с пута. Том приликом девојка, која је била са њим задобила је повреде. Она је хитно збринута у младеновачком Дому здравља - рекао је тада извор за домаће медије.

Фото: Петар Милошевић

 

Ипак, према глумчевим речима, ово није био једини опасан тренутак у његовом животу:

- Нисам храбар, нити хазардер, ја сам човек који зна да треба да пусти да га живот води. Саобраћајна несрећа је само једна од 20 блиских сусрета са смрћу - рекао је глумац у поменутој емисији.

Такође, познато је да је годину дана касније од несреће код Младеновца, некадашњи лидер Покрета слободних грађана имао удес на аутопуту за Нови Сад, приликом чега је лакше повређена једна особа. Како су медији пренели тада, он је својим аутомобилом ударио у задњи део "фијата" који је ишао испред њега.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".