На самом почетку разговара, Пејовић се осврнуо на најлуђу ноћ.

- Сјајно је било, атмосфера је била врхунска и све је прошло онако како сам и замислио. Нажалост, синоћ и вечерас су отказани наступи у Будви, у Црној Гори, тамо је другачија ситуација када је пандемија у питању. Можда је тако и боље, мало и ја да одморим. Свакако смо за дочек били весели, баш је било за памћење - каже Ацо, па додаје:

- Некако ми је небично што 1. и 2. јануар не радим, али добро. Искористио сам прилику да се максимално посветим породици и пријатељима, ухватили сте ме овде на ручку, уживамо заиста.

Ацо је недавно имао корону, и то по други пут, а сада открива колико је она утицања на њега.

- Корона ме је начисто сломила! Не волим пуно о томе да причам, речено је да сам прехлађен и да је то била лагана прехлада, али то је било баш страшно, једва сам се извукао. Немам, хвала Богу, никаквих последица, и то је био други пут да сам имао корону. Баш кажем, да се нисам вакцинисао, ко зна како би било... Добро сам на крају прошао - каже Пејовић, па наставља:

Фото: Игор Маринковић

 

- Бог човеку даје неке препреке у животу које мораш да пребродиш, што не убије, то те ојача. То су неке искушења која мораш да прођеш, то се једноставно наметне и да их нема, можда не би било ни занимљиво. Све је то део живота.

Пејовић каже да тренутно није оригиналан када су жеље у питању, и да му је најбитније само једно.

- У Новој години нисам пожелео концерте, јер знам да их неће бити. Док не прође цела ова ситуација, не желим о томе да размишљам. Глупо је да се понављам као папагај, али једино што заиста желим јесте здравље. То је данас најбитније, све остало је успутно. Биће свега, биће и нових песама, нови албум, можда од марта, видећемо - закључио је Ацо у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".