Наме, певачица Тања Савић је након пола сата од почетка снимања емисије напустила исту и отишла без речи.

Сада су испливали нови детаљи напуштања емисије. Како сазнаје "Блиц" Тања је напустила студио због Јоване Јеремић, јер њихова нетрпељивост траје од онога дана када је Јована у јутарњем програму обелоданила да је певачица у вези са Драшком Станивуковићем.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ситуација на снимању је била крајње непријатна. Тања није знала да ће заједно са њом гостовати Јована Јеремић. Чим је видела да водитељка улази у шминкерницу преврнула је очима, али је ипак остала, јер је желела да испоштује Огњена Амиџића - прича извор за "Блиц" и додаје:

- Међутим када је почело снимање емисије, настао је хаос. Јована је све време пецкала Тању, док певачица није желела да се расправља са водитељком. Како јој је у том тренутку било непријатно, одлучила је да устане и напусти емисију - закључује извор "Блица".

 

Подсетимо, водитељка Јована Јеремић је била та која је у јавност изнела да су певачица Тања Савић и Драшко Станивуковић у вези.

- Ево ексклузиве. Чула сам да је један млади политичар био с Тањом у тајној љубавној вези. Није из Србије, из Босне је, и није Додик. Ко је? - уз осмех је открила Јована.

Фото: АТА имагес

 

 

Медији су убрзо објавили да је у питању Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, а онда је водитељка изнела још детаља о њиховој наводној афери.

- Све се то десило на Јахорини док је он био у вези за другом женом и пукло је када је тај политичар ушао у другу, тачније трећу везу. Летњу авантуру - објаснила је Јована и у свом стилу закључила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".