Анастасија Ражнатовић и Ђорђе Куљић пар су који привлачи велику медијску пажњу, а они су протекле године пазарили некретнину у центру Београда, где су недавно отпочели и заједнички живот. Фанови горе од радозналости да сазнају шта познати пар може да очекује у 2022. години, а астролог је открио шта звезде поручују о будућности везе Анастасије и Ђорђа.

Фото: Н. Скендерија

 

Како астролог истиче, у 2022. години они би могли да стану на луди камен, а постоји вероватноћа и да пазаре кућу у иностранству.

- За Анастасију и Ђорђа 2022. година ће бити година великих промена и позитивних дешавања. Пуно тога новог и лепог ће се десити, а највероватније ће и донети одлуку да "стану на луди камен" и тако озваниче своју љубав, а њихово венчање ће бити испраћено са великом медијском пажњом.

Фото: АТА имагес

 

- Сама Анастасија ће бити поред овога окренута и својој каријери и врло вероватно ће уз помоћ маме Цеце или неких других јавних личности у пријатеља ће кренути и да ради на новом правцу своје каријере која нема повезаности са њеном музичком каријером.

- У периоду краја јануара, средине априла, почетка јула и крајем октобра 2022. године Анастасија би требало да поведе рачуна о свом здрављу, а у периоду маја и новембра би требало да поведе рачуна на путовањима и у саобраћају.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Што се тиче Ђорђа, он ће наставити даље са својом успешном бизнис каријером и велика је вероватноћа да ће самостално да покрене још један бизнис који ће му врло брзо увећати лични капитал, па је могуће да ће опет током 2022. године се интересовати за купо-продају некретнина, али и за иностранство (па чак и куповину куће у иностранству). Што се тиче здравља, Ђорђу ће 2022 година бити наклоњена инеће имати никаквих здравствених проблема.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".