Новинарска екипа фотографисала је и снимила глумца кад је долазио до зграде у којој је становао с партнерком која је од њега старија 19 година. Испред се и даље налази његов мотор који је возио док је било лепо време, што вероватно значи да се из стана није селио. Комшије у близини улаза у зграду рекле су да њега стално виђају, али не и Јелену, као и да су њих двоје заједно видели само два пута, и то пре неколико месеци.

Током разговора са једним од суседа, новинари су видели Милана како прилази и јавили му се, али он није био расположен. Погледао је, а онда пришао улазу, откључао врата и ушао.

Фото: Тањуг/Архива Новости

 

 

Прве назнаке да је Марић раскинуо с Павловићевом појавиле су се након његове објаве на друштвеним мрежама.

- Време је за нас, људе, да почнемо неке промене... Хајде да променимо начин на који једемо; хајде да променимо начин на који живимо; и хајде да променимо начин на који третирамо једни друге. Јер онај стари не функционише... На нама је да урадимо оно што морамо да бисмо преживели.

Многи су ово протумачили и као да је Милан направио промене по питању љубавног статуса. На све то надовезао се недавни интервјуу у којем је на питања о љубавном животу рекао да је сам себи приоритет.

Фото: Tанјуг/Страхиња Аћимовић,Јутјуб принтскрин/AmCham Serbia

 

 

- У фокусу сам тренутно ја, сам себи, не љубав. То је фокус - рекао је он.

Да су Милан и Јелена у вези, сазнало се средином септембра. Њих двоје су и том тренутку месецима били у љубави, али су то крили од јавности, делом и због тога што је Павловићева недавно окончала дугогодишњи брак. Она је дуго била на челу једне велике компаније и раније је чешће била присутна у медијима. Кад су медији почели да пишу о њеном односу с Марићем, Јелена се огласила преко адвоката и потврдила да су заједно.

Фото: АТА имагес

 

 

- Истичем да Јелена Павловић није напустила своју породицу, већ се споразумно развела од свог бившег супруга, што нема никакве везе с Миланом Марићем, а да је њен садашњи живот са угледним уметником информација из њеног приватног живота коју има право да штити, јер није носилац јавне нити политичке функције, нити је интерес јавности за објављивањем информација из њеног живота претежнији у односу на њен интерес да исти штити и да даље спречи објављивање оваквих информација - истакао је њен адвокат.

Познато је и да је Милан пре везе с Јеленом био у љубави с колегиницом из Хрватске Нином Виолић. Упознали су се у Београду 2014, кад је она у српској престоници гостовала са представом "Како смо преживеле". Милан је тада имао 24, а Нина 42 године. У вези су били шест месеци, а о својој љубави готово никад нису говорили за јавност.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".