Novinarska ekipa fotografisala je i snimila glumca kad je dolazio do zgrade u kojoj je stanovao s partnerkom koja je od njega starija 19 godina. Ispred se i dalje nalazi njegov motor koji je vozio dok je bilo lepo vreme, što verovatno znači da se iz stana nije selio. Komšije u blizini ulaza u zgradu rekle su da njega stalno viđaju, ali ne i Jelenu, kao i da su njih dvoje zajedno videli samo dva puta, i to pre nekoliko meseci.

Tokom razgovora sa jednim od suseda, novinari su videli Milana kako prilazi i javili mu se, ali on nije bio raspoložen. Pogledao je, a onda prišao ulazu, otključao vrata i ušao.

Foto: Tanjug/Arhiva Novosti

 

 

Prve naznake da je Marić raskinuo s Pavlovićevom pojavile su se nakon njegove objave na društvenim mrežama.

- Vreme je za nas, ljude, da počnemo neke promene... Hajde da promenimo način na koji jedemo; hajde da promenimo način na koji živimo; i hajde da promenimo način na koji tretiramo jedni druge. Jer onaj stari ne funkcioniše... Na nama je da uradimo ono što moramo da bismo preživeli.

Mnogi su ovo protumačili i kao da je Milan napravio promene po pitanju ljubavnog statusa. Na sve to nadovezao se nedavni intervjuu u kojem je na pitanja o ljubavnom životu rekao da je sam sebi prioritet.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović,Jutjub printskrin/AmCham Serbia

 

 

- U fokusu sam trenutno ja, sam sebi, ne ljubav. To je fokus - rekao je on.

Da su Milan i Jelena u vezi, saznalo se sredinom septembra. NJih dvoje su i tom trenutku mesecima bili u ljubavi, ali su to krili od javnosti, delom i zbog toga što je Pavlovićeva nedavno okončala dugogodišnji brak. Ona je dugo bila na čelu jedne velike kompanije i ranije je češće bila prisutna u medijima. Kad su mediji počeli da pišu o njenom odnosu s Marićem, Jelena se oglasila preko advokata i potvrdila da su zajedno.

Foto: ATA images

 

 

- Ističem da Jelena Pavlović nije napustila svoju porodicu, već se sporazumno razvela od svog bivšeg supruga, što nema nikakve veze s Milanom Marićem, a da je njen sadašnji život sa uglednim umetnikom informacija iz njenog privatnog života koju ima pravo da štiti, jer nije nosilac javne niti političke funkcije, niti je interes javnosti za objavljivanjem informacija iz njenog života pretežniji u odnosu na njen interes da isti štiti i da dalje spreči objavljivanje ovakvih informacija - istakao je njen advokat.

Poznato je i da je Milan pre veze s Jelenom bio u ljubavi s koleginicom iz Hrvatske Ninom Violić. Upoznali su se u Beogradu 2014, kad je ona u srpskoj prestonici gostovala sa predstavom "Kako smo preživele". Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine. U vezi su bili šest meseci, a o svojoj ljubavi gotovo nikad nisu govorili za javnost.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".