Он је тада дао свој последњи интервју и рекао да више не жели да се бави музиком, иако је његова каријера ишла узлазном путањом.

Фото: В. Данилов

 

Стефан је важио за великог заводника, па га тако нису заобишле ни приче о везама са познатим певачицама, а једна од њих била је и фатална црнка Милица Павловић.

Наиме, тада се писало да су између Стефана и Милице севнуле варнице на једном наступу, а певачица је у својим интервјуима касније имала само речи хвале за Брениног сина.

- Од тенутка када је Стефан ушао у клуб и Милица га приметила са бине, њих двоје нису престали да гледају једно у друго и осмехују се. Иако су се око њега тискале девојке покушавајући да их примети, млади Живојиновић је пажњу фокусирао на бину и на остале није обраћао пажњу. То је било толико очигледно, да су гости увелико то коментарисали - рекао је тада извор и додаје:

Фото: АТА имагес

 

Како се тада писало, сви су могли да примете осмехе на лицима Стефана и Милице, као и његово џентлменско понашање док јој је нудио пиће, али и да седне после захтевног наступа - рекао је тада извор за медије, а њих двоје говорили су само у суперлативу једно о другоме.

 Сви би били са Милицом - рекао је једном приликом Стефан.

- Стефан је изузетан дечко, васпитан, насмејан и увек добро расположен, сигурна сам да се сјајно провео -причала је тада Милица.

Иначе, од како је рекао да више не жели да се бави музиком, јавност уопште није чула ни реч о Стефану Живојиновићу.

У медијима се шушкало о његовој наводној свађи са мајком Лепом Бреном, јер није дошао на прославу њеног рођендана. Ипак, Брена је демантовала ове наводе.

- Са Стефаном је све у савршеном реду, он се сада бави другим послом. Не појављује се на већим окупљањима људи да не би добио корону. То је једина прича која је релевантна. Виђамо се у кући и дружимо се, сасвим нормално - рекла је Брена.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Paparazzo lov//DNK

 

 

(Блиц/Стори)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".