Шта воле хороскопски знакови и ком поклону би се највише обрадовали?

Фото: Профимедиа

 

Земља

Представници земаљских знакова зодијака су материјалисти који највише цене практичност. Стога, када припремате поклоне за Бика, размишљајте о неком алату за хоби, предмету који има више намена у домаћинству или пак неки декоративни предмет. Будите сигурни – Бик ће бити одушевљен ако може дуго да користи ваш поклон.

Девице ће обрадовати доњи веш, необична књига или неки модерни геџет, а Јарчеви су људи који воле да буду сами - више цене мир и тишину од бучног друштва. За њих ће добро доћи најрационалнији поклони - сат, нови телефон или сет друштвених игара.

Ватра

Ватрени знакови зодијачког круга су темпераментни, бистри и харизматични људи. Нарцисоидни и страствени Лав ће бити одушевљен ако му поклоните нешто луксузно: скупе ципеле или хаљину, козметички производ или чак портрет насликан по поруџбини.

Овнови исто тако цене луксуз, па размислите о куповини скупе козметике или парфема за своју вољену особу. Иначе, новац за Овна је најбољи поклон, јер га никад немају довољно.

Стрелци, као авантуристи, сањари и креативне личности, неће моћи да се уздрже од суза радосница ако у новогодишњој ноћи добију књигу свог омиљеног писца, редак украс или необичан сувенир из друге земље.

Ваздух

Ваздушни елемент подразумева сањивост и неозбиљност. Такве карактерне особине не чине представнике ових знакова лошим људима, само је добро то узети у обзир то приликом одабира поклона. Тако ће Близанци бити пријатно изненађени ако им поклоните карту за неко путовање или модеран геџет.

Водолије, као мерило за један од најнеухватљивијих знакова зодијака, вреднују трендове. Погледајте шта га интересује и купите оно што је сада веома популарно. Ваге воле уникатне и скупе ствари. Дакле, парфем, карта за концерт вашег омиљеног бенда или вечера у скупом ресторану је ваша опција.

Вода

Водени знакови су осетљиви и практични у исто време. Готово да не показују своје емоције, познати су по својој тајновитој природи, због чега многи мисле да су тешки људи. У ствари, то није тако, само треба пронаћи кључ до њиховог срца. На пример, Ракови ће се обрадовати флаши доброг вина, лепој одећи или ретро декорацији.

Шкорпија је, с друге стране, особа којој није лако угодити, али не одустајте: купите нешто што нико други нема - ручно рађени накит, модеран геџет или уникатни комад одеће. Рибе су најмирнији, али истовремено и најнеобичнији знак зодијака. Можете их задовољити мистичним поклонима - тарот картама, књигом о животу других народа или цивилизација, мирисним свећама и штапићима... Уопштено говорећи, Рибе ће бити срећне и ако само проводите време са њима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".