Рибе

Најсензуалнији и најемотивнији знак хороскопа. Оне срце, душу и тело када једном поклоне до је до краја живота. То су океани емоција, љубави, пољубаца, додира. Када се веза прекине Рибе дуго остају у свом свету маште , и даље су са тим партнером у свом имагинарном свету. И даље осећају сваки додир, пољубац...

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Љубав, дом, партнер и деца су синоним за Рака. Они свој оклоп годинама дограђују и увек се труде да буде што јачи и чвршћи. Када се деси љубав тада је тај оклоп пробијен. Тада они постају есенција љубави. Не постоји Рак који не би све али све урадио за своју љубав! Код њих је љубав једнако дом, деца и партнер. Ракови само на то "свето тројство" пристају. Једно без другог не може. Када однос пукне дуго, дуго им треба времена да га забораве, повлаче се у свој окоп и пате.

Јарац

На први поглед ледене краљице! Међутим, када се тој краљици отопи ледени штит тада у ствари она показује своју праву душу и љубав. Од сва три знака Јарчеви су најемотивнији! То су особе које претешко пушатју љубав и свој живот и када је пусте тада не постоји "провера" ничега. Све дају као на тацни.Тада нестаје прагматичан и сурово хладни Јарац. Њихова емотивна страна је толико јака а са друге толико слаба, крхка и нежна да једном када велика љубав пукне неки Јарчеви остају сами до краја живота!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".