Рак

Рак радије остаје сам и живи самосталним животом. Не свиђа му се идеја о раном браку и снажно верује у то да се све догађа у право време и да нема потребе журити у те ствари. Жели да искуси неколико аспеката живота пре него што се обaвеже свом партнеру.

Бик

Бикови такође мрзе идеју брака. Они су независни људи и не желе да се петљају у обавезе. Они заправо знају да бракови, посебно они рани, нису за свакога и да се уопште не уклапају у њихове планове. Често проналазе срећу у себи и верују да треба одвојити време пре него што донесу најважнију одлуку у свом животу.

Фото: Депозитфото

 

Вага

Ваге мрзе бракове. Више воле да остану саме него да одаберу неприкладног партнера. Оне верују у одвајање времена пре доношења било какве одлуке. Њима је то једна од оних калкулативних одлука коју више воле да донесу након што су о томе добро размислиле.

Риба

Рибе баш и не воле бракове. За то криве своја прошла искуства или своја очекивања од могућег супружника. Рибе никада нису за бракове. Чврсто верују да не желе ништа осим најбољег без обзира на то колико година или деценија је за то потребно.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Стрелац је добар у доношењу одлука. Интуиција људи рођених у том знаку често их води према срећи. Њихово шесто чуло тражи од њих да се не венчају ако не закључе да су пронашли свог идеалног партнера. Доносе прорачунате одлуке и брак није изузетак.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".