Леин изабраник је ДЈ из Египта који је на друштвеним мрежама познат као Мадо Кинг. Он је својевремено објављивао слике са Кариба где је живео и радио.

Он је на свом Инстаграм профилу поделио фотографију ћеркице и истакао да жели да му ДЈ Калид и Вил Смит честитају рођење малене Софи.

Фото: Инстаграм принтскрин/mado_king_2016

 

Подсетимо, ћерка Јасне Шекарић, Леа учествовала је у ријалитију "Задруга" , где је била интимна са цимером Радетом Лазићем.

Она је тада ушла у "Задругу" као заузета девојка, а није јој требало дуго да свог дечка јавно превари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mado King (@mado_king_2016)

- Мени је све то јако тешко пало у тренутку када сам изашла, немам ништа лоше о Радету Лазићу да кажем. Не могу да кажем да је то била грешка. Стварно сам особа која је увек причала све најгоре о комбинацијама и да сам знала да ми не бисмо били заједно после тога, сигурно се не би десило. То је иза мене - рекла је Леа и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mado King (@mado_king_2016)

- Маму су осуђивали, видела сам по коментарима. Рекла сам јој да покуша то да не чита, мада она је и сама током своје успешне каријере схватила да ће увек бити разних прича. Нас две смо дуго причале када смо стугле у стан, било је ту критика и похвала, али остаће све између наша четири зида. Мислила сам да ме она неће сачекати у студију, јер је требала да буде у Кини - рекла је тад млада Леа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".