Старија сестра Милице и Ане Дабовић, јесте Јелица Дабовић, такође успешна кошаркашица која је у једном периоду живота изашла у јавност са причом о оцу који је вршио тортуру над њима и малтретирао их, али Милица и Ана никада нису стале уз њу и окренуле леђа оцу.

- Ми не делимо исто мишљење, зато што то су наши родитељи, ја их волим највише на свету и какви год да су... Поготово маму. Како да о том човеку да кажем нешто лоше, јер да њега није било Ана и ја не бисмо постојале, ко зна шта бисмо радиле данас и чиме бисмо се бавиле, али некако је то код нас чудно, јако чудна породица. Ја мами и тати кажем хиљаду пута, Боже ви имате четири пробисвета и хвала Богу ви сте нас и направили и родили и одгајали, али никада од нас нисте направили лоше људе и то је оно што ја волим и код Ане и код нас, никад нисмо мрзели никога шта год да се дешавало увек смо некако гледали напред и држали смо једни другима леђа да бисмо причали једни о другима лоше - рекла је Милица и додала.

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

- Она је то доживела на другачији начин, ја сам доживела батине тако да су мене батине направиле човеком, ја то покушавам да научим Стефана. Не као мене моја мама, ''ко тебе каменом ти њега хлебом'', не ко тебе каменом ти узми стену. Ако си превише добар, сви ће да те газе. Превише људима верујем, добра сам и наивна, а то ми се у животу осветило. Да није тако, никада не бих дошла у овакву ситуацију, да продајем своје ствари да бих преживела. Тако да, Јелица има своју причу, истину, за мене је моја мама највећи херој - истакла је Милица на К1 телевизији.

"Истина је да су ме погрешни избори мушкараца скупо коштали у животу али трудим се да се тога сетим само када ми поставе питање! Родитељима сам ЗАХВАЛНА они јесу направили од мене ДОБРОГ човека и то показују моји поступци а ја се трудим да то исто направим о свог сина Стефана, за све остало он ће сам знати како је најбоље у овом суровом свету мржње! Важно је да не бије жене и да их не вређа као ови данашњи лоши, бездушни, искомплексрани, лажљиви мушкарци (част изузецима)", написала је између осталог на Инстаграму.

Подсетимо, Јелица Дабовић, некадашња кошаркашица Црне Горе и сестра кошаркашице Милице Дабовић, написала је књиге о свом тешком детињству и односу са оцем, насиљу које је трпела, испричала детаље које до сад нису били познати.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/PRVA

 

"Из детињства се сећам батина само. То је моја трагедија. Отац ме је водио на купање увек на једно место где је било доста камења. Учио ме је да пливам. Тада сам се раскрварила, мајка је кући приметила и вриснула, а ја сам почела да плачем. Онда је отац узео пластични чешаљ и почео да ме туче до крви", испричала је једном приликом Јелица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".