Јасна се, наиме, огласила из Египта и поставила фотографију са унуком, која је разнежила све.

- Добродошла на свет, Софи! - навела је она у опису слике.

- Надам се да ћеш мојој Леи донети исто толико радости и лепоте колико је и она у мој живот! До звезда... Нови живот, моја крв! - додала је Јасна, док су се коментари одушевљених пратилаца низали.

Јасна је, подсетимо, рођена у Београду, али је одрасла у Осијеку. Чак пет пута је освојила по олимпијску медаљу. Разведена је и има двоје деце, Леу и Луку.

Њена ћерка Леа била је учесница ријалити програма "Задруга", где је била интимна са цимером, манекеном Радетом Лазићем. Наиме, она је тада ушла у "Задругу" као заузета девојка, а није јој требало дуго да свог дечка јавно превари. Након што је изашла из ријалитија, Шекарићева је признала да су је погодиле реакције људи на њено учешће.

- Мени је све то јако тешко пало у тренутку када сам изашла, немам ништа лоше о Радету Лазићу да кажем. Не могу да кажем да је то била грешка. Стварно сам особа која је увек причала све најгоре о комбинацијама и да сам знала да ми не бисмо били заједно после тога, сигурно се не би десило. То је иза мене - рекла је Леа и додала:

- Маму су осуђивали, видела сам по коментарима. Рекла сам јој да покуша то да не чита, мада она је и сама током своје успешне каријере схватила да ће увек бити разних прича. Нас две смо дуго причале када смо стугле у стан, било је ту критика и похвала, али остаће све између наша четири зида. Мислила сам да ме она неће сачекати у студију, јер је требала да буде у Кини.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".