Lein izabranik je DJ iz Egipta koji je na društvenim mrežama poznat kao Mado King. On je svojevremeno objavljivao slike sa Kariba gde je živeo i radio.

On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju ćerkice i istakao da želi da mu DJ Kalid i Vil Smit čestitaju rođenje malene Sofi.

Foto: Instagram printskrin/mado_king_2016

 

Podsetimo, ćerka Jasne Šekarić, Lea učestvovala je u rijalitiju "Zadruga" , gde je bila intimna sa cimerom Radetom Lazićem.

Ona je tada ušla u "Zadrugu" kao zauzeta devojka, a nije joj trebalo dugo da svog dečka javno prevari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mado King (@mado_king_2016)

- Meni je sve to jako teško palo u trenutku kada sam izašla, nemam ništa loše o Radetu Laziću da kažem. Ne mogu da kažem da je to bila greška. Stvarno sam osoba koja je uvek pričala sve najgore o kombinacijama i da sam znala da mi ne bismo bili zajedno posle toga, sigurno se ne bi desilo. To je iza mene - rekla je Lea i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mado King (@mado_king_2016)

- Mamu su osuđivali, videla sam po komentarima. Rekla sam joj da pokuša to da ne čita, mada ona je i sama tokom svoje uspešne karijere shvatila da će uvek biti raznih priča. Nas dve smo dugo pričale kada smo stugle u stan, bilo je tu kritika i pohvala, ali ostaće sve između naša četiri zida. Mislila sam da me ona neće sačekati u studiju, jer je trebala da bude u Kini - rekla je tad mlada Lea.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".