Афера која је била велики скандал у Холивуду од које је до данас прошла деценија јесте када су откривени детаљи о романси Арнолда Шварценегера и његове кућне помоћнице Милдред Бена. 

Након тога глумчев угледа је знатно нарушен, те се слика о породичном човеку потпуно променила. Тада се и његова супруга Марија Шрајвер одселила из њиховог дома и поднела захтев за развод брака. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)


Данас је ситуација потпуно другачија пошто је Арнолд отворено говорио о својим поступцима, признао је своје грешке, те и то да није било све шта је чинио. Да је Џозеф његов син није знао до његове осме године када је увидео сличности између њих двојице. Врло непријатно сазнање било је да су у исто време биле трудне и његова кућна помоћица и његова жена. 

— Имао сам личних неуспеха, али ово је, без икакве сумње, био највећи неуспех. Без икакве сумње. Не само неуспех, већ се осећате као: ‘Ја сам крив за то. Ја сам био тај који сам зезнуо." И не можеш упирати прстом у било кога другог - изјавио је глумац у "The Howard Stern Showu" у вези са ситуацијом у његовом браку. 

— Знам да сам зезнуо ствар. Не морам пролазити ништа никоме објашњавати. Извинио сам се Марији и деци - изјавио је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)


Када су ствари кренуле тако да се развијају Арнолд је учинио и један леп гест везан за његовог сина Џозефа:

— Он је сјајан и потпуно разуме ситуацију. Дакле, за њега је то врло тешка ситуација, као и за моју другу децу, за целу породицу. Било је тешко свима. Али догодило се и сада то морамо прихватити, зар не? - изјавио је Арнолд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)


Како је познато да је Џозефова мајка радила у Арнолдовом дому, практично је Џозеф одрастао са својом полубраћом и полусестрама као и са оцем. Шварценегер је убрзо и преузео на себе финансијски део родитељства, те је сину купио кућу са базеном и неретко га подржава у свим активностима. Како медији преносе Џозеф је кренуо очевим стопама. 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".