Лепа глумица је после напорног периода решила да оде на одмор са пријатељима, и то на егзотичну Шри Ланку. Тамо их је, осим прелепе природе и невероватних призора, дочекало изненађење.

Фото: Инстаграм принтскрин/oljalevic

 

Наиме, у хотелску собу су им ушли мајмуни! Међутим, то лепу глумицу и њене пријатеље није уплашило, већ су их нахранили хлебом. Мајмуни су се понашали као "домаћи" и уопште нису били агресивни.

- Дан је почео упадом мајмуна у нашу собу, а отприлике се тако и наставио. Цео дан у стилу "мајмунска посла" посла са пријатељима, написала је лепа глумица на Инстаграму.

На Ољином лицу се може видети њен препознатљиви широки осмех, а ни пријатељи, међу којима је био и Амар Мешић не заостају са осмесима. Верали су се по дрвећу, позирали испред Сигирије (180 метара високе монолитне стене која се налази усред џунгле) и дружили са симпатичним мајмунчићима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Подсетимо, улога у "Игри судбине" донела је младој глумици велику популарност, те се потпуно окренула послу, а како је недавно признала, због тога је трпео њен приватни живот.

- Сад имам времена да се заљубим, не знам да ли ћу, видећемо. И у послу, као и приватно, никад не правим планове, волим да се све дешава спонтано, па шта ми донесе живот. Верујем у ту енергију и неке добре ствари које ми се дешавају, тако да се препустим и уживам у тренуцима, остала је Оља мистериозна, а можда јој се управо на овом путовању догодила нека љубав.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".