Lepa glumica je posle napornog perioda rešila da ode na odmor sa prijateljima, i to na egzotičnu Šri Lanku. Tamo ih je, osim prelepe prirode i neverovatnih prizora, dočekalo iznenađenje.

Foto: Instagram printskrin/oljalevic

 

Naime, u hotelsku sobu su im ušli majmuni! Međutim, to lepu glumicu i njene prijatelje nije uplašilo, već su ih nahranili hlebom. Majmuni su se ponašali kao "domaći" i uopšte nisu bili agresivni.

- Dan je počeo upadom majmuna u našu sobu, a otprilike se tako i nastavio. Ceo dan u stilu "majmunska posla" posla sa prijateljima, napisala je lepa glumica na Instagramu.

Na Oljinom licu se može videti njen prepoznatljivi široki osmeh, a ni prijatelji, među kojima je bio i Amar Mešić ne zaostaju sa osmesima. Verali su se po drveću, pozirali ispred Sigirije (180 metara visoke monolitne stene koja se nalazi usred džungle) i družili sa simpatičnim majmunčićima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Podsetimo, uloga u "Igri sudbine" donela je mladoj glumici veliku popularnost, te se potpuno okrenula poslu, a kako je nedavno priznala, zbog toga je trpeo njen privatni život.

- Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima, ostala je Olja misteriozna, a možda joj se upravo na ovom putovanju dogodila neka ljubav.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".