Млада глумица открила је да ће се популарна серија "Игра судбине" наставити због великог интересовања иако је снимање недавно завршено.

- Недавно смо завршили са снимањем серије, али сам добила информацију да ће се због великог интересовања серија наставити. За сада не знам детаље, чекам да се одржи састанак на коме ћемо добити више информација - рекла је глумица.

Оља тврди да јој нико од колега неће недостајати ако се нова сезона не буде снимала јер се с њима дружи и мимо посла.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

- С колегама сам се спријатељила, постали смо као једна породица и дружимо се приватно, тако да ми нико неће недостајати чак и уколико се снимање не настави.

Оља се такође осврнула и на еротске сцене које јој, како каже, није било тешко да изнесе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

- Није ме срамота због интимних сцена, не стидим их се јер сам сарађивала са Стевом и Луком који су дивни момци, моји пријатељи, практично их доживљавам као браћу. С њима ми ништа није било непријатно, а они су настојали да ми олакшају сваку ситуацију - објаснила је Левићева која не крије да је током последњег снимајућег дана плакала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

- Снимање последње сцене је било јако емотивно. Нисам особа која лако пусти сузу, али цео тај дан је био посебан, плакала сам као киша. Ја сам те људе много заволела, с њима је било предивно сарађивати, било је доста смеха на сету - присетила се Оља, која тврди да иако је одгледала сваку епизоду, себе не воли да види на малим екранима.

- Не волим да видим себе на телевизији, али погледам сваку епизоду да бих видела и исправила грешке које сам правила. 

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".