Унук Бате Живојиовића, Велимир Живојиновић, пре две године усрећио је читаву породицу, јер је успео да се упише на престижни универзитет.


Наиме, он тренутно студира на Сорбони, а већ неколико година живи у Паризу. Иако су многи мислили да ће кренути дединим стопама, он је одабрао другачији пут и посветио се студијама науке и инжењерства. Иако је имао дар за глуму и наслеђен шарм од деде, Велимир је одлучио да свој животни пут гради другачије него што се од њега очекивало.

Судећи по томе да је читава породица била тада пресрећна, што је потврдио и својевремено Батин син, Велимиров отац, Миљко, стиче се утисак да му студије иду прилично добро.

- Сви смо срећни. Његова је одлука да неће у глумце, уписао је зато науку и инжењерство на Сорбони. Креће од септембра, боже здравље. Сви му желимо срећу - рекао је тада Миљко Живојиновић, преносе домаћи медији.

Иначе, Велимир је један од четворо Батине унучади, на које је глумац током живота био и те како поносан, а многи коментаришу да управо он највише личи на свог деду.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".