Његова изабраница Јелена Илић гостовала је на Ред телевизији и открила да су она и Маринковић већ договарали црквено венчање, али су због ситуације са коронавирусом морали да одложе.

- Још прошле године смо договарали црквено венчање па, ако Бог да, сада ћемо се венчати, чим се сезона "Задруге" заврши. Мени је најбитније венчање пред Богом, грађанско је пропратно. Једва чекам све то, а мислим да и Иван жељно ишчекује, а моја жеља је да то венчање буде у једном манастиру, уз благослов - истакла је Јелена.

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

Како је истакла Илићева, нема проблем са тим што Иван планира да прихвати свог првог сина Жељка, ког је добио са задругарком Миљаном Кулић.

- Иван је свестан својих грешака, верујем да неће захтевати преко хлеба и погаче. Види се да је срећан са својим сином и то му је најважније, да и Жељко има тај осећај. Да наставе лепо да функционишу и напољу, а око презимена ће се они договорити, то није моја ствар, нити имам право да причам о томе. Нека је дете живо, здраво и срећно - рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: