NJegova izabranica Jelena Ilić gostovala je na Red televiziji i otkrila da su ona i Marinković već dogovarali crkveno venčanje, ali su zbog situacije sa koronavirusom morali da odlože.

- Još prošle godine smo dogovarali crkveno venčanje pa, ako Bog da, sada ćemo se venčati, čim se sezona "Zadruge" završi. Meni je najbitnije venčanje pred Bogom, građansko je propratno. Jedva čekam sve to, a mislim da i Ivan željno iščekuje, a moja želja je da to venčanje bude u jednom manastiru, uz blagoslov - istakla je Jelena.

Foto: TV Hepi printskrin

 

Kako je istakla Ilićeva, nema problem sa tim što Ivan planira da prihvati svog prvog sina Željka, kog je dobio sa zadrugarkom Miljanom Kulić.

- Ivan je svestan svojih grešaka, verujem da neće zahtevati preko hleba i pogače. Vidi se da je srećan sa svojim sinom i to mu je najvažnije, da i Željko ima taj osećaj. Da nastave lepo da funkcionišu i napolju, a oko prezimena će se oni dogovoriti, to nije moja stvar, niti imam pravo da pričam o tome. Neka je dete živo, zdravo i srećno - rekla je Jelena.

BONUS VIDEO: