Године 2009. је побео у серијалу „Великог брата“ под називом „ВИП Ол Старс“. Већи сукоб је имао са Драганом Маринковићем Мацом са којим се замало потукао.

Освојио је награду од 50.000 евра, али тиме није био претерано одушевљен. 2013. године се први пут нашао на „Фарми“, али није дуго издржао. Прича редитељке Јелене Голубовић га је толико истерала из такта да ју је гађао циглом која је, срећом, пала далеко од ње.

Крајем те године је ушао у ријалити „Парови“ где се заљубио у глумицу Анђелу Лакићевић. Њихов однос био је непредвидив јер су у једном тренутку били добри пријатељи, а у другом непријатељи. Други учесници су Микију скренули пажњу да га Анђела само користи. 2017. године Мики је постао члан ријалитија „Задруга“.

Фото: АТА имагес

 

У “Задрузи” је нашао нову изабраницу Сузану Перовић, врло турбулентан однос су имали. Опет је често говорио да неће више у ријалити да би опет ушао у Задругу 4.

Неке од његових најдуховитијих изјава су: „Ја сам природни идиот.“ „Свака будала може да искука за неки посао, а паметан никад не ради.“ „Што би моји родитељи плаћали школу кад можеш да, као што каже добри Вили Хантинг, одеш у библиотеку и узмеш књигу која ти се чита.“ „Ја не бих ишао на концерт Паваротија зато што политичари и њихове жене иду у прве редове да буду виђени.“

Фото: В. Данилов

 

Осим што га знамо као ријалити играча кратког фитиља, духовитих изјава и заводника, недавно је добио дете са женом са којом није у браку. Договорили су се да направе дете, али у ванбрачној заједници. Она је наставница у школи из Кречедина, миљеница је деце коју учи, који је се понекад боје јер зна да буде и строга.

– Његова жена је одличан наставник – причала је за медије њена колегиница и додала: – Деца је напросто обожавају, али је се и боје када подвикне, уме да буде строга понекад, али само када је потребно!

БОНУС ВИДЕО: