Милица је прекинула сарадњу са "Гранд" продукцијом, а каријеру је наставила самостално те успела да постане једно од најзвучнијих имена певача данашњице.

Сам продуцент и главни у "Гранд" продукцији, Саша Попвић је изјавио да му је Милица једна од омиљених певачица. Међутим, када су раскинули деветогодишњи уговор, једно друго нису помињали у јавности. Милица је открила садржај уговора:

- Сви фонограми, сва моја дискографија, та три претходна албума налазе се у власнуиштву "Гранд продукције" и не могу да кажем да мене то не боли. Јако ме боли и то знају сви у Гранду... - започела је своју страну приче Милица.

- Сматрам да све што имам сам уложила у те албуме, песме, спотове, никада ми нико сем те прве песме није ништа платио. Ту прву песму ми је Поповић дао, јер ми је свакако следовала као финалисти такмичења "Звезде Гранда". Никада ми нико ништа није ни поклонио ни дао, сем тог маркетинга који ми је следовао по уговору. Болно ми је што ја данас "немам" ништа од те дискографије, јер је то сада њихова својина. То ме наравно није пољуљало, иако сам ја из тог 9-годишњег уговора изашла некако празних руку. На мом последњем састанку, ајде да кажемо да ја верујем да он има довољно добар разлог због чега он мени није уступио тај Јутјуб канал и да је оправдан. Али сада, ја сам свакако захвална "Гранду" због прилике коју ми је пружио - закључила је Милица Павловић.

БОНУС ВИДЕО: