Milica je prekinula saradnju sa "Grand" produkcijom, a karijeru je nastavila samostalno te uspela da postane jedno od najzvučnijih imena pevača današnjice.

Sam producent i glavni u "Grand" produkciji, Saša Popvić je izjavio da mu je Milica jedna od omiljenih pevačica. Međutim, kada su raskinuli devetogodišnji ugovor, jedno drugo nisu pominjali u javnosti. Milica je otkrila sadržaj ugovora:

- Svi fonogrami, sva moja diskografija, ta tri prethodna albuma nalaze se u vlasnuištvu "Grand produkcije" i ne mogu da kažem da mene to ne boli. Jako me boli i to znaju svi u Grandu... - započela je svoju stranu priče Milica.

- Smatram da sve što imam sam uložila u te albume, pesme, spotove, nikada mi niko sem te prve pesme nije ništa platio. Tu prvu pesmu mi je Popović dao, jer mi je svakako sledovala kao finalisti takmičenja "Zvezde Granda". Nikada mi niko ništa nije ni poklonio ni dao, sem tog marketinga koji mi je sledovao po ugovoru. Bolno mi je što ja danas "nemam" ništa od te diskografije, jer je to sada njihova svojina. To me naravno nije poljuljalo, iako sam ja iz tog 9-godišnjeg ugovora izašla nekako praznih ruku. Na mom poslednjem sastanku, ajde da kažemo da ja verujem da on ima dovoljno dobar razlog zbog čega on meni nije ustupio taj Jutjub kanal i da je opravdan. Ali sada, ja sam svakako zahvalna "Grandu" zbog prilike koju mi je pružio - zaključila je Milica Pavlović.

BONUS VIDEO: