Глумица је поделила своје глумачко искуство и утицај глуме на друге животне околности, па је поделила користан савет млађим колегама: 

- Верујем у тимски рад и када је добра атмосфера на снимању или позоришту, постоји међусобно уважавање да је свако слободнији да изнедри најбоље из себе - започела је глумица и посаветовала шта је пожељно избацити из глумачког живота: 

- Увек се зафркавам да када си превише нормалан онда си мало и досадан, али мислим да је нормалност поштовати свако људско биће и не мислити да си бољи од других. Не треба живот провести у надметању и такмичењу, већ радити на себи да будеш бољи, али и бољи члан заједнице у којој живиш и развијаш најхуманије црте, како би сутра био бољи свет.

Фото: АТА имагес

 

Популарност је врло имала утицаја на њен живот: 

- Највише волим публици да причам приче, то је најлепши део овог посла. Популарност ми некад користи када, рецимо, касним на авион, па кад кажем “морам да прођем“, па ме људи пусте и хвала им на томе. Сву ту љубав људима враћам кроз улоге - каже глумица која није дозволила да је било шта кроз каријеру промери.

- Сви треба да смо свесни својих квалитета, али и да смо у свему томе скромни и захвални што смо имали прилике да упознамо многе дивне људе, али да будемо спремни да увек радимо на себи како бисмо свакога дана видели нешто ново и научили и могли да пружимо све онима које волимо.-закључила је Бранка гостујући на црногорској ТВ Е.

 

БОНУС ВИДЕО: