Позната холивудска глумица Аманда Бајнс има историју контроверзног понашања, а сада је изненадила новим сулудим потезом. 

Како пишу амерички медији, 36-годишња глумица пронађена је како гола лута центром Лос Анђелеса. Очевидац је изјавио да је Бајнсова зауставила аутомобил након чега је возачу рекла да излази из "психотичне епизоде", преноси ЕТ.

После тога, наводно је сама позвала хитну помоћ. 

Након овог инцидента позната глумица је глумица је превежена у локалну полицијску станицу, где је тим стручњака за ментално здравље одлучио да мора бити хоспитализована. 

 

 

Подсетимо, Бајнсова је, попут Бритни Спирс, била под надзором од 2013. године и њена мајка Лин имала је законску контролу над њом. Оваква судска одлука уследила је након неколико сукоба са полицијом, и присилног психијатријског притвора.

Глумица је током прошле године ослобођена ове правне регулативе, те је својим изјавама да је на путу излечења подгрејала наде да ће се све добро завршити. Међутим, сада је поново забринула многе.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Она је и сама у ранијим изјавама признала да је користила недозвољене супстанце, и делила на друштвеним мрежама да јој је дијагностикован биполарни поремећај.

Најпопуларнија је по тинејџерским филмовима које је снимала почетком двехиљадитих година, а највећи траг оставила је улогом у филму Она је мушко из 2006. године.

БОНУС ВИДЕО:

Стижу роде, Боба запевала из свег гласа, а погледајте доделу Оскара из другог угла | СКРОЛОВАЊЕ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".