Poznata holivudska glumica Amanda Bajns ima istoriju kontroverznog ponašanja, a sada je iznenadila novim suludim potezom. 

Kako pišu američki mediji, 36-godišnja glumica pronađena je kako gola luta centrom Los Anđelesa. Očevidac je izjavio da je Bajnsova zaustavila automobil nakon čega je vozaču rekla da izlazi iz "psihotične epizode", prenosi ET.

Posle toga, navodno je sama pozvala hitnu pomoć. 

Nakon ovog incidenta poznata glumica je glumica je prevežena u lokalnu policijsku stanicu, gde je tim stručnjaka za mentalno zdravlje odlučio da mora biti hospitalizovana. 

 

 

Podsetimo, Bajnsova je, poput Britni Spirs, bila pod nadzorom od 2013. godine i njena majka Lin imala je zakonsku kontrolu nad njom. Ovakva sudska odluka usledila je nakon nekoliko sukoba sa policijom, i prisilnog psihijatrijskog pritvora.

Glumica je tokom prošle godine oslobođena ove pravne regulative, te je svojim izjavama da je na putu izlečenja podgrejala nade da će se sve dobro završiti. Međutim, sada je ponovo zabrinula mnoge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Ona je i sama u ranijim izjavama priznala da je koristila nedozvoljene supstance, i delila na društvenim mrežama da joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj.

Najpopularnija je po tinejdžerskim filmovima koje je snimala početkom dvehiljaditih godina, a najveći trag ostavila je ulogom u filmu Ona je muško iz 2006. godine.

BONUS VIDEO:

Stižu rode, Boba zapevala iz sveg glasa, a pogledajte dodelu Oskara iz drugog ugla | SKROLOVANJE

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".