Серија "Два и по мушкарца" једна је од оних омиљених међу припадницима свих генерација, и готово да нема особе која није одгледала макар једну епизоду.

 

Ангус Т. Џоунс се прославио у овој серији тумачећи лик дечака Џејка, а у том тренутку имао је само 10 година.

Фото: Профимедиа

 

 

Он је дословно одрастао снимајући ову серију, с обзиром на то да је без престанка глумио у њој од 2003. до 2013. године, заједно с Чарлијем Шином и Џоном Крајером, а затим и с Ештоном Кучером.

У једном тренутку био је и најплаћенији тинејџерски глумац у историји, до тог датог тренутка.

Фото: Профимедиа

 

 

Ипак, он се након завршетка снимања серије "Два и по мушкарца" потпуно повукао из глуме и посветио се вери, па је у неколико наврата открио да нема баш лепо мишљење о овом пројекту који га је прославио.

- Глумим у тој серији, али не желим да будем у њој. Молим вас, престаните да је гледате и пуните главу смећем. Да знате какве последице има на ваш мозак, верујем да бисте одмах престали да гледате такве садржаје. Није могуће у исто време бити истински побожна особа и учествовати у серији као што је та. То се потпуно коси с оним што ме Библија учи - рекао је у једном интервјуу.

Напустио је серију, није играо у целој 11. сезони, да би имао само кратко појављивање у финалној 12. сезони током 2015. године.

После тога отишао је на факултет где је прво студирао екологију а после тога науке о јеврејској вери и култури.

БОНУС ВИДЕО: