Филм је постао прави хит 1986. године, а Кели је одиграла улогу Чарли за којом су многи мушкарци уздисали.

Кели је имала кратку, плаву, коврџаву косу, која је била њен заштитини знак, а чак и када је била обучена у фармерке, већ на први поглед је било јасно да ће бити фатална за мушкарце.

У наставку култног филма "Топ Ган" Кели није била у опцији, јер не изгледа као некада.

Том Круз и даље игра главну улогу. За разлику од њега, Кели се опустила, тако да не личи на ону особу коју смо навикли да гледамо у филму.

Кели је са годинама престала да брине о килограмима, па су из Холивуда одбијали да јој дају улоге. Она се запустила, а године су учиниле своје.

 

Кели је једна од ретких глумица која је одбила да ради естетске корекције на себи.

Глумица је након улоге у Топ Гану  глумила у појединим нискобуџетним филмовима, а онда је решила да се потпуно повуче из јавног живота, па се посветила угоститељству, где је радила са онима који се боре са наркоманијом и алкохолизмом.

Фото: Профимедиа

 

Кели су удавала два пута и има двоје деце. 2010. године успела је да заинтригира јавност када је признала да је лезбејка.

У јавности се ретко појављује и тврди да је покушавала да се врати на велике екране, али јој улоге нико није нудио јер се опустила и одбијала да иде на естетске операције. Глумица данас готово да уопште не личи на ону верзију себе коју памти публика широм света, па и када се појави у јавности, ретко ко успе да је препозна.

БОНУС ВИДЕО: