Астролози сматрају да је 11. март 2023. године добар астролошки дан због два хармонична секстилна аспекта. Секстил Венере и Марса, а шест сати касније га прати Меркур у сектилу са Ураном. Ова комбинација сугерише узбудљива социјална искуства и спремност за упознавање и конекцију више различитих типова људи.

Фото: Профимедиа

 

 

Венера у секстилу са Марсом је одлична за романтику и дружење. Савршен спој еротске енергије и привржености чини да изгледате и осећате се лепо, спремни сте да дате и примите љубав, али и да волите. 

Можете бити самоуверени и самопоуздани у потрази за својим жељама. Разигранија природа је идеална за изласке. Нова веза не би била површна, већ заснована на интензивној међусобној привлачности и хемији. Ово је такође добар тренутак за креативност и самопромоцију.

Фото: Профимедиа

 

 

Меркур у секстилу са Ураном доноси радозналост, идеје које изазивају размишљање и необичан смисао за хумор. Отворени сте, друштвенији и жељни упознавања нових људи и учења нових ствари.

Могуће су узбудљиве вести и разговори који мотивишу. Пријатељство је могуће са неким необичним, потпуно другачијим од круга људи у којем се крећете. Појачана чула и размишљање усмерено на будућност могу довести до оригиналних и генијалних открића.

Да закључимо, Венера које је у секстилу са Марсом и секстил Меркура и Урана 11. марта 2023. доносе обиље дружења, јенду живахну енергију и узбудљива познанства. Ова комбинација ће чак подстаћи стидљиве људе да изађу из своје чауре и рашире крила попут лептира. Омогућава вам да отвореније, са мање уздржаности, делите своје наклоности, страсти и идеје.

Фото: Профимедиа

 

 

Требало би да више прихватате друге и њихову праву природу, и да будете спремнији да ступите у контакт са људима са којима се иначе не дружите. Дакле, према астрологији 11. март 2023. је одличан за склапање пријатеља и почетак романсе. Ово је такође одлично време за учење, дискусију и богата заједничка искуства.