Сатурн је планета која је задужена за границе, ограничења, дисциплину. 7. марта Сатурн је оставио иза себе оријентисану на заједницу, футуристичку и фиксну Водолију и ушао у емотивне, отворене и носталгичне Рибе. Ова стоичка и далека планета ће изнети на видело начине на које смо дозволили да нас наша машта и емоције заварају у наредне три године.

Фото: Профимедиа

 

 

Ако сте икада пожелели да се вратите у прошлост у једноставније време, на оно како су ствари некада биле, овај транзит ће вас подсетити да ће гледање несавршене прошлости кроз ружичасте наочаре само замаглити и замутити вашу визију будућности. Рибе се фокусирају на завршетке, опраштање и напредак, јер је то последњи знак у хороскопском циклусу и представља крај једног поглавља. Када Сатурн пролази кроз овај сањиви и трансцендентни хороскопски знак, он вас подстиче да одржавате здраву дистанцу од прошлости док прихватате оно што будућност носи.

БЛИЗАНЦИ

Да ли сте спремни да своју каријеру схватите озбиљније него икада раније? Сатурн утиче на вашу 10. кућу каријере када уђе у Рибе, понашајући се као ментор који користи чврсту љубав и дисциплину да подстакне вашу изврсност. Сатурн ће вас мотивисати да озбиљније схватите своје циљеве и напустите снове ако не крећете на пут каријере који вам нешто значи. Сатурн ће вам скренути пажњу на то где и како сте правили грешке и како да то поново избегнете. Иако ваша каријера и репутација могу доживети многе успоне и падове током овог времена, овај транзит ће на крају ојачати вашу каријеру као никада раније. Бићете награђени ако наставите да се трудите.

 

Фото: Профимедиа

 

 

ДЕВИЦА

Сатурн ће поставити границе и захтевати озбиљност од ваших веза у наредне три године. Рибе владају вашом седмом кућом партнерстава, савезника, непријатеља и супружника. Сатурн ће истаћи слабе карике у вашим односима са људима у вашем животу. Сатурн је планета која награђује дуговечност и посвећеност, што може указивати на то да сте спремни да се венчате или да напредујете у вези са пријатељем или љубавним партнером. Међутим, пошто је Сатурн планета која не толерише незрелост, показаће вам како је динамика ваших односа здрава или није. Не губите време на беспотребне ствари, већ се искључиво посвећујете ономе што је важно.

СТРЕЛАЦ

Сатурн ће вас подстаћи да се повежете са својом прошлости. Креће се кроз вашу четврту кућу дома, породице, корена и рођака. Дубоке и интензивне истине о вашој породици и динамици куће могу испливати на површину, приморавајући вас да поправите ове пукотине и успоставите границе које ће вам омогућити да имате здравији однос са својом породицом. Ако сте се осећали нелагодно код куће, овај транзит ће вас подстаћи да напустите своју лошу животну ситуацију и радите на стварању нечег још јачег. Чак и ако не осећате да је ваш дом тамо где желите да буде, Сатурн ће вас подсетити да је потребно време да се изгради дом. А ако су ваш дом и породица већ у добром стању, овај транзит ће вас подсетити да уложите још више у свој лични живот. Иако су новац и професионални успех важни, они су бесмислени без дома, породице и, наравно, слоге.

 

Фото: Профимедиа

 

 

РИБЕ

Нико неће бити погођен Сатурном у Рибама као ви. Док Сатурн проводи наредне три године ударајући плодове у вашој првој кући идентитета, можда ћете осећати велики притисак на раменима. Заиста, ово може изгледати као мини повратак Сатурна само по себи! Иако се многе ствари у вашем животу ближе крају, још боље ствари тек почињу. Када Сатурн пређе ваш асцендент, можда ћете се осећати грубо према себи и превише критично према себи, али то је само зато што одједном очекујете много више од себе. Сатурн вас тера да видите све за шта сте способни, тако да више не правите изговоре или снижавате своје стандарде. И ако не почнете да схватате ствари озбиљније, можда ћете на крају добити мање него што заслужујете. Радите и на љубави према себи и самоприхватању поред осталог труда, и можете остварити резултате.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&