- Водим брз живот, раније сам живела још брже, али сматрам да треба да ми се догоде још неке ствари да би се о мени и мом животу снимио филм. Мислим да је још увек рано за то - рекла је Ана, па открила да ли ће се наћи у филму свог бившег мужа.

Фото: Н. Скендерија

 

- Искрено, не знам да ли ћу се појавити у Растином филму, али знам да сам ја његова животна муза и инспирација - директна је била певачица.

Фото: Н. Скендерија/ТВ Пинк принтскрин

 

- Тара је недавно кренула у вртић. Сада је у периоду адаптације, али и отпора. Јутрос је рекла да не жели да иде ни у вртић, ни у школу, ни на факултет. Ја сам, на пример, обожавала те ствари, тако да мислим да је више повукла на тату - искрена је била Ана, те додала да од своје ћеркице крије да је позната и успешна певачица.

- Тара нема представу чиме се ја бавим, не зна да сам јавна личност и планирам да то тако остане све док довољно не порасте и сама не сазна - рекла је Ана, која тврди да јој се у вртићу тате друге деце не удварају.

- Децу у вртић углавном доводе маме, а и очеви који долазе су културни људи, тако да нисам имала ситуацију да ме него стартује - рекла је Ана. Како каже, тренутно је сама и без партнера, али не бежи од заљубљивања, везивања.

 

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".