Каква је заиста, у приватном животу сазнаје и преноси "Ало", од комшија у Смедереву, али у и Радинцима, где јој је породична кућа. Како се Тања са синовима тек недавно доселила у Смедерево, комшије из зграде је познају прилично површно.

Фото: АТА имагес

 

- У њеном стану је увек бука. Мада никада и није сама, увек су ту њена сестра и још неколико људи. Журка по читав дан. Видимо је али често мења расположење, час се јави љубазно, час прође као да је мутава - каже један старији господин, комшија из зграде.

У оближњој продавници истичу да им је Тањина сестра Биљана чешће муштерија него певачица.

- Дође и Тања понекада са синовима, па се прегањају шта ће да им купи. Буде је срамота када траже све и свашта, немирни су а он их тешко смири. Можда се и ужелела колико нису били са њом па јој жао да их грди.

Виђају сређену како излази из стана али не знају да ли иде у провод или да ради.

- Долазе и момци у добрим колима по њу, али тешко је рећи да ли су јој браћа, возач или партнер. Увек су тамна стакла и не види се добро -  каже девојка која живи у близини Тањиног дома.

Међутим, у њеном родном селу Радинци комшије су биле причљивије. За њихово место се чуло због Тање и на томе су јој захвални, али их ових дана једно питање мучи: Да ли је још у вези са Станивуковићем?

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић/Ата имагес

 

- Он би јој био добра прилика, млад је и успешан, добро ситуиран. Ми навијамо за то, можда би нам и пут урадио кроз село да се не патимо по калдрми -  каже један од мештана кроз осмех.

- Лако ће он рећи некоме из њихове власти, а они овим нашима. Па и Драшку би било лакше да добрим путем долази у тазбину - каже Драган.

Комшиница која познаје Тањине родитеље, па и певачицу од малена, добро је информисана и истиче да су тачне приче о вези са политичарем.

- Када су неке комшинице питале Тањину мајку, она се само осмехнула. Видело се да би јој било драго да се то оствари. Довозе Тању стално неки типови, упослила је око себе доста рођака. Али искрено, променила се у последњих неколико година. Некада је била љубазна, тиха и срдачна, а сада се некако уобразила и постала дрчна. Закључује она.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".