Тачно 40 дана после њене смрти, Маринин син Милан Радуловић Лаћа двоуми се да прода мајчину својину - званични Инстаграм профил. 

Он је преузео руковођење профилом где објављује мамине цитате, а одлучио је да новац од евентуалне продаје поклони у хуманитарне сврхе.

 

 

- Поздрав свима. Мислимо, можда да профил понудимо на аукцију и новац прикупљен од продаје донирамо у добротворне сврхе! Видећемо кроз резултате одговора - објављено је на сторију уз анкету.

Фото: Инстаграм принтскрин/marina.tucakovic

 

 

Да подсетимо, према сопственој жељи, Марина је сахрањена поред сина Милоша на београдском Новом гробљу.

Она је после дуге и тешке болести преминула у недељу 19. септембра у КБЦ "Драгиша Мишовић".

Рођена је у Београду 4. новембара 1953. У родном граду је завршила Шесту београдску гимназију и Економски факултет. 
Са деветнаест година почела је да се бави писањем текстова за песме, углавном поп, а касније и фолк жанра. Створила је текстове за бројне велике хитове, које певају генерације слушалаца.

Фото: Ђ. В/Н. П.

 

 

Марина је током своје дугогодишње каријере написала неколико хиљада песама за познате певаче и тако им помогла да изграде каријере. Неки од најпознатијих певача којима је писала песме су Џеј Рамадановски, Здравко Чолић, Тоше Проески, Индира Радић, Светлана Цеца Ражнатовић, Северина, Нина Бадрић, Неда Украден, Аца Лукас, Ана Николић и бројни други.

Туцаковићева је била удата за композитора Александра Радуловића Футу, са којим је имала синове Милана и Милоша.

Фото: Архив Борбе

 

 

У децембру 2008. године, у 24. години, преминуо је њен син Милош. Због његове смрти, повукла се из ријалити-шоу програма Операција тријумф, у коме је била члан оцењивачког жирија. Ипак, Марина је после смрти сина наставила каријеру. Посветила му је песму "Мишо мој" коју изводи Ана Николић.

Почетком 2018. године јој је дијагностикован малигни тумор дојке, након чега је убрзо и оперисана. Тада је почела њена лавовска борба са болешћу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".