Како истиче, крајем године би требало да се уселе у нови стан.

- У процедури смо усељења у нови стан на Бежанијској коси. За неких 20 дана треба да добијемо кључеве. Пазарили смо га за јефтиније јер смо га купили у изградњи. Крајем децембра ћемо се најкасније уселити у нову некретнину. Овај садашњи стан ћемо вероватно да издамо, док ћемо у другом живети. За неколико година ћемо купити још један стан или кућу. Купили смо кауч, кревет, белу технику и телевизор. Све ћемо у два дана да угурамо у стан. Желимо да уђемо у свеж и нов стан, све ће се радити по мери – поручује Марко.

- Истина је да смо стан купили на кредит и да ћемо га отплаћивати наредних 15 година, а ја се надам и доста мање. Морамо да будемо упорни и да се трудимо. Заједничким снагама можемо да исплатимо некретнину. Једним делом смо платили кешом, једним делом је кредит. Од те приче да нас фанови финансирају, то апсолутно није истина - каже Миљковић који не жели са Луном више да улази у ријалити.

Никада више нећемо у ријалити, макар нам понудили да нам отплате кредит. Не бисмо такве ствари радили, јер би то пореметило наше односе. Људи који имају озбиљне везе и бракове, то није чврсто тло. Наш брак је савршен. Наша конекција и наша каријера су одлични. Немамо времена да размишљамо о ријалитију.


Довољно смо дали себе у оквиру “Задруге”. Три године су биле довољне - говори бивши ријалити играч и открива како се снашао у улози оца.

- Ћеркица је супер, будила се стално прва два месеца. Били смо спремни на то. Након два месеца је кренула нормално да спава и да се буди. Све долази на своје, Мија се стално смеје. Врло позитивна беба и задовољна - каже Миљковић и за крај открива да ли планира проширење породице.

- Планирамо проширење породице. Желим да се Луна одмори од порођаја, али и да буде што мања разлика међу децом како би заједно ишли у вртић и могли да се друже. Радимо на разним пројектима, трудимо се максимално. Размишљамо о свему што је велико - закључује Марко Миљковић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".