Ово је мала анализа компитабилности за сваки знак Зодијака. Биће криза у животу, у различитим облицима и обимима, као и увек. Како и са ким ћете то најбоље, али и најтеже савладати, остаје да видите.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Ован се бори кроз бол. Наћи ћете их како свим силама покушавају да укроте и савладају спољне претње, у нади да ће успети да се барем мало одморе од страха. Муче их обавезе.

Најкомпатибилнији са: Близанцима. Потребан вам је чудан партнер чији мозак може обрадити вашу енергију и хранити вас новим чињеницама, угловима и анализама. Близанац може да функционише као ваш спољни предњи штит, све док преузима волан. Али уместо да вас успоравају, могу вам помоћи да се фокусирате и да вам помогну да пређете на продуктивнији и одрживији пут напред.

Најмање компатибилан са: Биком. Не треба вам план који бикови имају тенденцију да наметну. Они имају тенденцију да планирају и програмирају све. Шта је за њих повратак једноставним животним задовољствима, за овна је одустајање.

Бик

Дани за Бикове су веома кратки и пре него што се окрену, већ је ноћ. Ништа нису успели да ураде како су замислили. Недостају им пријатељи и платили би колико је потребно да их само дотакне људске руке.

Најкомпатибилнији са: Још једним Биком. Два бика су више него добар пар. А у кризи, обоје ће се једноставно сложити да „не можете имати превише“, и заједно ће загристи залогај чоколадног намаза од лешника.

Најмање компатибилан са: Водолијом. Сада није време да се уморите од интеракције са хладним, апстрактним генијем. Ви покушавате да нађете своју равнотежу на земљи, а они покушавају да колонизују универзум.

Близанци

Као најпроменљивији од свих знакова, нико не подноси промене боље од близанаца, што не значи да се не осећају лоше због растанка са старим начином живота. Али знате како да се најбоље сачувате – прилагођавајући се уместо да се одупирете. То је кључ вашег опстанка, пише 24сата.хр.

Најкомпатибилнији са: Стрелцем. Филозофи, могу вам дати преко потребну мудрост. Њихово учење и убедљив, дијалектички приступ ће анимирати вашег унутрашњег ученика, дајући вашем мозгу нове перспективе које вам омогућавају да разумете кризу, чак и ако не можете да је превазиђете.

Најмање компатибилан са: Јарацем. Они вашу вијугаву радозналост виде као расипање драгоцених менталних ресурса. Њихов савет, који нећете прихватити, видите као најтежу листу на свету.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Нико не зна ко је Рак, јер се често кријете. Било физички или психички, обично обоје, морате се повући када се ситуација погорша. Али када сте присутни, храброг сте лица, пуни живота и организујете заиста добре видео забаве да видите своје пријатеље и породицу.

Најкомпатибилнији са: Јарацем. Они чине да се осећате безбедно јер дају приоритет опстанку и забави у складу с тим. Они су људи од највећег поверења, што помаже када спољни свет изгледа као претеће место.

Најмање компатибилан са: Близанцима. Када их питате шта има, добићете гомилу одломака који детаљно описују изузетно личне анегдоте. По вашем мишљењу, недостају им границе.

Лав

Научили сте све онлајн плесове, неке сте сами измислили, и ако ништа друго, сада носите више кармина. И иако би то могло да смета вашој породици, лава потпуно није брига колико су сви постиђени док парадирају по кући у неким хаљинама које су нашли у задњем делу свог ормана.

Најкомпатибилнији са: Овном. Они су једини који разумеју вашу потребу за пажњом и потврдом. Вас двоје можете створити везу међусобног дивљења и конкуренције, што може потрајати месецима пре него што будете морали да тражите друге изворе.

Најмање компатибилан са: Девицом. Стално причају о томе колико времена може да прође између времена када запрљате суђе и тренутка када морате да га очистите, а њихове шале не звуче увек смешно. Сви чланци и информације које деле су депресивни.

Девица

Самозадовољни. Свако је Девица у пандемији, и иако вам је драго што видите толико корисника дезинфекционих средстава за руке, према вама, сви они то раде погрешно. Не очекујете савршенство, али нећете толерисати компромисе. Девице верују да се морају покорити физичкој стварности света. По њима, болест је чињеница, вирус не занима што сада заиста желите да видите своје пријатеље. Девице су у праву.

Најкомпатибилнији са: Раком. Заједно формирате оркестар широко распрострањеног неодобравања, упозоравајући комшије који стоје преблизу једни другима, критикујући спор и неадекватан одговор администрације на кризу и супротстављајући се богаташима који гомилају тоалет папир.

Најмање компатибилан са: Лавом. Они вам одвлаче пажњу својим „парадирајућим“ изгледом и не намеравају да се зауставе.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Ви сте продуктивни, али вичете себи да нисте још продуктивнији. Вага ће постати веома добра у јоги. Пишете. Стално тражите вруће трачеве од пријатеља. Чувајте се и мазите се. Еротика је данас веома важна. Ускоро вас треба додирнути.

Најкомпатибилнији са: Биком. Они хране ваше тело укусним, добро зачињеним, домаћим јелима и топлином за којом жудите, а ви их одушевљавате својим осећајем сврхе и оптимизмом. Такође, обоје сте секси.

Најмање компатибилан са: Шкорпијом. Њихово интензивно расположење остаје у ваздуху и након што напусте просторију, што вам никако не одговара. Свирају песме које не бисте ниједном слушали. Ваши распореди плача су потпуно некомпатибилни.

Шкорпија

Волите дуге телефонске разговоре. Када су у питању видео конференције, искључите камеру. Код куће сте, али вам недостаје осећај дома. Иако сте познати по својој снази и отпорности, у кризи то изгледа много мање, овде показујете постепене кораке, устајете из кревета и желите да се заувек сакријете под ћебетом. А ти си и људско биће које слуша свет и што искреније одговара свету.

Најкомпатибилнији са: Девицом. Дају све од себе, увек. Њихова пажљивост и слатки гестови чине да се осећате сигурно, вољено и заштићено. Што је најважније, девице нису блесаве као сви остали.

Најмање компатибилан са: Стрелцем. Ипак су мало превише глупи за ваш укус.

Стрелац

Олакшајте дискусије у групним темама, водите породичне видео разговоре, изводите смешне сцене. Увек видите излаз из сваке кризе и никада не губите осећај наде и сврхе, чак и када вам чињенице на терену не иду у прилог. Криза ће проћи јер верујете у њу.

Најкомпатибилнији са: Лавом. Они су и даље забавни, чак и током глобалне катастрофе, а ваш живот никада неће бити празан када сте у њему. Обојица сте кловнови, што значи да ниједан од вас не сноси терет одржавања доброг расположења.

Најмање компатибилан са: Рибама. Стрелац је срећан кловн, а рибе су тужни кловн. Импровизујете нову забавну кореографију док они пију вино мислећи да муче своју егзистенцију. Ви сте два талентована приповедача, али радите у супротним жанровима.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарчеви су изненађујуће раздражљиви. Држиш се дела, али се изнутра распадаш. У контакту сте са породицом, читалачким групама, сарадницима, старим шефовима, па чак и старим професорима, а можда сте направили и радни календар. Најсрећнији сте када можете да седнете поред књиге без прекида.

Најкомпатибилнији са: Рибама. Они су заправо захвални на вашем осећају за структуру и здравим саветима. Они те омекшавају на начин на који нико други не може.

Најмање компатибилан са: Овном. Не воле да им говорите шта да раде, и не недостају им ствари на које би се жалили. С` друге стране, воле да вас прекидају док читате и воле што вас то љути, јер их пали. Али те ствари вас стварно љуте.

Водолија

Недостаје вам секс, али изолација није тако лоша. Идете у дуге шетње. Резервишете сате у свом календару само да бисте седели и размишљали о својим мислима. Гледате и поново читате ствари за које већ знате да волите. Питате се зашто сви причају о тренеркама када сте само у бициклистичким шортсевима.

Најкомпатибилнији са: Вагом. Они су једини који могу да задовоље ваш укус за лепоту, романтику и слаткоћу, а истовремено подстакну ваш ум исправним мишљењима о уметности и политици.

Најмање компатибилан са: Другим Водолијама. Два независна мала ванземаљца. Признаће једни друге, мирно ћете махнути и потом се повући на своје планете.

Рибе

Рибе ће хранити друге пре него што нахране себе. Оставићете једну врсту „аудио дневника“ на телефону свог пријатеља када се он не јавља. Размишљате о селидби. Полако нестајете са друштвених мрежа. Урадите оно што мислите да је најбоље у овом тренутку.

Најкомпатибилнији са: Шкорпијом. Потпуно сте доступни једно другом када је у питању пријатност, напаљеност, глад, туга, весеље, дружељубивост, повученост, итд. Можете заједно да мењате расположења.

Најмање компатибилан са: Вагама. Њихова ведрина вам звучи као неискреност, чак и када није. И мислите да крију како се заиста осећају.