Планета љубави, хармоније и свега што нас чини срећнима, прелази у ватрени кардинални знак Овна 20. фебруара.

Венера је овде у прогону, али многима ће донети лепе страствене тренутке. Бићемо заводљиви, забавни и склони авантурама, а отвореније ћемо исказивати емоције. Сигурно је да ћемо се заљубљивати и пленити шармом, а људи с којим се будемо сусретали једноставно ће одмах почињати са флертом.

Фото: Профимедиа

 

 

Венера ће имати подршку Меркура из водолије до 2. марта, па у наредном периоду очекујмо доста лепих дружења и комуникације коју ће пратити страст. Када је овај транзит Венере, битно је да нашу енергију усмеримо ка лепим стварима и не будемо брзоплети.

Ован

Вама је Венера у вашој кући имате подршку Јупитера, па искористите њен транзит и уживајте у свему што вас чини срећнима.

Близанци

Пред вама је такође леп период за дружења и остварења жеља. Могућност боље финасијске ситуације.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Одличан период за љубав и задовољства. Доста излазака и дружења. Очекујте подршку драгих људи. Неки могу планирати проширење породице, док се слободни могу ући у лепу емотивну везу.

Водолија

Диван период да остварите своје планове. Бићете пуни инспирације и жеље да нешто ново прихватите, као и да реализујете своје идеје. Могућност неког краћег пута или излета.